13 de juny de 2018 Editor Apadrina un tub

L’orgue de Valls reconeixerà els seus primers 150 padrins amb un acte d’entrega de diplomes

  • L’acte tindrà lloc dilluns 18 de juny a les 19.45h a l’església de Sant Joan i vol servir d’agraïment a totes les persones, entitats i empreses que s’han sumat al projecte

En el marc de la Festa Major de Sant Joan, el proper dilluns 18 de juny l’església de Sant Joan acollirà l’acte de lliurament de diplomes als primers padrins de l’orgue de Valls. En concret hi estan citades unes 150 persones i entitats, que ja s’han convertit en mecenes del nou instrument, que vol veure amb motiu de les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l’any 2021.

Entre els padrins i mecenes hi figuren tant particulars com associacions, així com empreses del territori. Durant l’acte s’entregaran els reconeixements i es realitzarà una fotografia conjunta amb tots els homenatjats.

La campanya d’apadrinament de tubs continua

Tot i la bona acollida del projecte, que ja compta amb un número destacat de mecenes i d’aportacions, la campanya d’apadrinament de tubs continua en marxa i a bon ritme. Així, el proper dissabte 16 de juny, i també dins les prèvies del Sant Joan vallenc, El Pati acollirà també un punt d’informació i apadrinaments per fer difusió del projecte i aconseguir un major número de col·laboradors. L’estand estarà obert de 10 a 14h i de 17 a 20h.

Amb aquestes accions la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls encara la segona meitat de l’any, després d’una primera meitat de 2018 intensa, en què s’ha presentat públicament el projecte i s’han assolit unes molt bones xifres de participació i de suport al nou instrument.