Fes sonar l'orgue de VallsForma part de la història de l'orgue de Valls

Apadrina un tub!

Finançament del projecte

Entès com un projecte de ciutat amb la importància destacada per al patrimoni i la cultura vallencs, la recuperació de l’orgue de Valls compta amb el suport en el finançament de l’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona, així com una important part destinada als mecenatges i apadrinaments de tubs. Amb un pressupost total de 650.000€, preu final inclosa la seva instal·lació i campanya de difusió, una tercera part del projecte es farà realitat a partir de les aportacions de particulars, famílies, entitats i empreses que vulguin sumar-s’hi. Les altres dues terceres parts seran finançades amb el suport econòmic de les administracions. La suma de complicitats diverses és un dels grans actius del projecte, que a data d’avui ja reuneix nombroses aportacions i suports, i que vol ser instrument al servei de la ciutat i de les seves entitats patrimonials, culturals i musicals.

Quins models d'apadrinament hi ha?

La vostra aportació es pot fer amb un únic donatiu o repartit en quotes durant els quatre anys 2018 – 2021.
Els donatius es podran desgravar en la declaració de l’IRPF (30% en els particulars).

Tubs interiors

Tubs petits: 100€
Tubs mitjans: 300€
Tubs grans: 500€

A canvi de la vostra aportació econòmica rebreu un diploma d’apadrinament d’un dels tubs i el vostre nom figurarà en el llistat de tots els padrins del nou instrument. Aquest mateix llistat s’inclourà en una “Càpsula del temps” a l’interior del moble, juntament amb altra documentació del procés, i que serà un llegat testimonial pels temps futurs. També podreu participar de les activitats organitzades específicament pels padrins i estareu constantment informats de l’evolució de la construcció de l’instrument.

Tubs de façana

Tubs petits: 1.600€
Tubs mitjans: 3.000€
Tubs grans: 5.000€
Tubs per a grans mecenes: 8.000€, 10.000€12.000€
Tubs per a empreses col·laboradores: 25.000€

Com a recompensa per la vostra col·laboració econòmica gaudireu de tots els avantatges que es detallen a dalt i d’uns altres d’especials: el vostre nom serà gravat a l’exterior del tub apadrinat i també rebreu invitacions per a la preestrena del nou orgue.

Quin apadrinament vull fer?

Escolliu el tub que vulgueu i la vostra aportació. La podeu fer amb un únic donatiu o repartit en quotes durant els quatre anys 2018 – 2021. Els donatius es podran desgravar en la declaració de l’IRPF (30% en els particulars).

Tub interior petit

Tub interior mitjà

Tub interior gran

Tub de façana petit

Tub de façana mitjà

Tub de façana gran

Tub grans mecenes

Tub empreses col·laboradores

Com puc formalitzar la meva aportació?

Envia la butlleta electrònica aquí mateix

Omple la butlleta electrònica amb les vostres dades.

  Sra.Sr. DNI/NIF:
  Nom i cognoms:
  Nom que voleu que figuri al llistat de padrins (personal, familiar o d’empresa):
  Aportació anònima: SiNo
  Direcció:
  Núm: Pis: Codi postal Ciutat:
  Correu electrònic:
  Telèfon:
  Aportació econòmica:
  En un únic pagamentRepartit en 4 anys
  IBAN
  Comentaris i observacions

  D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls garanteix la confidencialitat de les dades personals facilitades a l’emplenar aquest formulari. Aquestes dades formaran part d’un fi txer de la mateixa comissió per a la fi nalitat d’informar sobre activitats relacionades amb el projecte de recuperació de l’orgue de Valls que pugui ser d’interès, a través de qualsevol mitjà, inclosos els electrònics o equivalents. El titular de les dades tindrà dret a consultar, rectifi car i cancel·lar-les i revocar-ne el consentiment (mitjançant escrit adreçat a la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls, C/Església, 2, Valls, CP 43800).
  Butlleta física

  Si ho prefereixes, omple la butlleta física que trobaràs a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a l’Oficina Municipal d’Informació Turística, a la Biblioteca Carles Cardó o a les parròquies de la ciutat i diposita-la en una de les urnes disponibles o bé escanejada a través del correu electrònic orguevalls@gmail.com. També pots imprimir-la tu mateix des del següent enllaç.

  Imprimiu la butlleta aquí

  Tens cap dubte? Ens posem en contacte amb tu

  Accedeix al formulari adjunt i posem-nos en contacte.

  Impulsen el projecte

  Amb el suport de