10 d'octubre de 2018 Editor Apadrina un tub

La nova edició de Valls viu la Moda donarà el beneficis de la gala al projecte de recuperació de l’orgue

  • La gala tindrà lloc el proper 11 de novembre al Centre Cultural de Valls
  • Els diners que es recullin en les entrades i sortejos durant l’espectacle serviran per apadrinar un dels tubs del futur orgue de Valls

El proper 11 de novembre el Centre Cultural acollirà una nova edició de la passarel·la de moda Valls viu la Moda, que en aquesta nova edició de tardor omplirà el teatre vallenc de novetats i complements de temporada. Com en les darreres edicions la gala tindrà un objectiu benèfic, donant els diners recollits en entrades i sortejos a una causa local.

En aquesta ocasió l’organització ha decidit donar els diners que es recullin durant la passarel·la d’enguany al projecte de recuperació de l’orgue de Valls, que va iniciar-se fa poc més d’un any i que ja compta amb més de 170 padrins, 145 tubs apadrinats i 3/5 parts de la campanya de mecenatge completades (el que suposa més de 150.000€ en aportacions).

D’aquesta manera el Valls viu la Moda se suma a la campanya i apadrinarà un dels tubs del futur instrument, que es preveu estrenar amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l’any 2021. Ho van explicar ahir al migdia les responsables de l’organització del certamen (Laura Pascual, Rosa Batet, Lídia Tomàs i Rosa Ma Icart) junt amb el rector de la Parròquia de Sant Joan, mossèn Joan Àguila, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala.

Valls viu la Moda compta amb el patrocini de les empreses Lear Corporation i La Caixa.