17 d'abril de 2018 Editor Apadrina un tub

La campanya per recuperar l’orgue de Valls surt al carrer per Sant Jordi

«Per Sant Jordi, llibre, rosa i tub de l’orgue!» és el nom de l’acció amb la que es farà difusió de la campanya de mecenatge i apadrinament de tubs amb motiu del Sant Jordi vallenc

La comissió ciutadana de l’orgue de Valls ha preparat una acció per difondre la campanya per recuperar l’instrument, coincidint amb la celebració de la festivitat de Sant Jordi. Així, durant el proper dilluns 23 d’abril a la tarda, a la Plaça del Pati, s’hi podrà trobar un estand informatiu, on es repartiran informació i butlletes per apadrinar algun dels tubs de l’orgue.

L’acció, amb el títol de «Per Sant Jordi, llibre, rosa i tub de l’orgue!» vol incentivar l’apadrinament de tubs i fer créixer el llistat de mecenes de l’instrument, que a data d’avui ja incorpora un bon nombre de particulars, entitats i empreses. La parada informativa estarà oberta en horari de tarda, de 16.30h a 21h, coincidint amb els actes centrals de la tarda de Sant Jordi a Valls. La comissió espera una bona resposta a la campanya durant aquest dia, d’acord amb la bona acollida que ha tingut el projecte aquests darrers mesos.